Okategoriserade

Stoppa Israels krig mot Gaza!

Varje dag nås vi av rapporter om Israels upptrappade övergrepp mot befolkningen i Gaza. Det är lätt att känna vanmakt inför allt meningslöst dödande. Många människor, både i Heby kommun och i resten av världen, undrar vad man kan göra för att hjälpa dem som drabbas.

Vi som bor i Heby kommun kan dra vårt strå till stacken för att hjälpa dem som drabbats av Israels angreppskrig mot Gaza. Vi kan stödja Palestinagruppernas insamling till det palestinska folket, genom att sätta in pengar på pg 90 11 57 – 8. Insamlingen är godkänd av Stiftelsen för Insamlingskontroll.

Varje vecka anordnas också demonstrationer på många håll i landet, bland annat i Uppsala och Västerås. Tider och platser för demonstrationer finns på Vänsterpartiets hemsida, se länken nedan. Klä på dig varmt, ta med några vänner och gå ut på gatorna för att visa vad du tycker!

Läs mer om konflikten på:

www.vansterpartiet.se

www.palestinagrupperna.se

Vår affisch kan du ladda ner här:

www.handegard.se/vp/gazaaffisch_heby.pdf

Skriv en kommentar